Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
 

polityka prywatności

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu.

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach, rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres kontakt@fizjoterapia.sklep.pl bądź telefonicznie pod numerem +48 603 205 191.

 

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Kontakt

tel. 603 205 191
pn-pt    9.00 - 17.00

 

kontakt@fizjoterapia.sklep.pl

Promocje



dynamometr hydrauliczny dynamometr hydrauliczny 1 615,00 zł 1 845,00 zł

BTL 6000 SWT Topline POWER BTL 6000 SWT Topline POWER 29 700,00 zł 49 900,00 zł



Sonda punktowa IR Sonda punktowa IR 1 600,00 zł 1 720,00 zł

Compex SP 2.0 Compex SP 2.0 1 299,00 zł 1 499,00 zł

BTL-CPMotion K Easy BTL-CPMotion K Easy 17 700,00 zł 23 900,00 zł

opaska na łydkę opaska na łydkę 60,00 zł 75,00 zł


dynamometr gruszkowy dynamometr gruszkowy 585,00 zł 668,00 zł

BTL Vac BTL Vac 4 850,00 zł 6 600,00 zł


orteza stawu skokowego orteza stawu skokowego 120,00 zł 150,00 zł

dynamometr cyfrowy dynamometr cyfrowy 2 840,00 zł 3 250,00 zł

Tubing z uchwytami Tubing z uchwytami 30,00 zł 36,00 zł

Terapus 2 micro + BTL4625 Puls Smart Terapus 2 micro + BTL4625 Puls Smart 7 170,00 zł 8 240,00 zł

PhysioGO 701 I PhysioGO 701 I 16 900,00 zł 19 990,00 zł

stabilizator kolana LIFE CARE stabilizator kolana LIFE CARE 80,00 zł 99,00 zł

BTL 4625 Puls SMART BTL 4625 Puls SMART 3 650,00 zł 5 700,00 zł

MEDBIKE - terapia kończyn z biofeedbackiem MEDBIKE - terapia kończyn z biofeedbackiem 17 700,00 zł 20 600,00 zł

BTL-CPMotion K Pro BTL-CPMotion K Pro 21 300,00 zł 30 200,00 zł




BTL 4800SL Combi SMART BTL 4800SL Combi SMART 8 700,00 zł 13 350,00 zł


skoliometr pediatryczny skoliometr pediatryczny 825,00 zł 940,00 zł

Terapus 2 micro + Etius U Terapus 2 micro + Etius U 9 990,00 zł 11 200,00 zł

Zakupy na raty

raty PayU

Płatności elektroniczne

płatności PayU

karty płatnicze

oraz

płatności eCARD

Przesyłki dostarczają

Poczta Polska

przesyłki DPD

Paczkomaty InPost

Sklep jest w trybie podglądu

certyfikat homeSSLCopyright © 2013  fizjoterapia.sklep.pl


Wspieraj Fundację Kasisi

{nocache:1eb5778f0093e96d008376d858be07e6#0}
Click Shop | Hosting home.pl