Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
 

polityka prywatności

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu.

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach, rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres kontakt@fizjoterapia.sklep.pl bądź telefonicznie pod numerem +48 603 205 191.

 

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Kontakt

tel. 603 205 191
pn-pt    9.00 - 17.00

 

kontakt@fizjoterapia.sklep.pl

Promocje

stabilizator stawu kolanowego stabilizator stawu kolanowego 158,00 zł 190,00 zł


opaska podrzepkowa opaska podrzepkowa 40,00 zł 50,00 zł

Etius ULM - zestaw Etius ULM - zestaw 14 900,00 zł 17 990,00 zł

orteza stawu skokowego orteza stawu skokowego 120,00 zł 150,00 zł

poduszka ortopedyczna PRO VITAE poduszka ortopedyczna PRO VITAE 99,00 zł 123,00 zł


Sonda dopochwowa Sonda dopochwowa 59,00 zł 75,00 zł

PhysioGO 200 A PhysioGO 200 A 4 990,00 zł 5 920,00 zł

Compex Fit 3.0 Compex Fit 3.0 1 299,00 zł 1 499,00 zł

Sonda punktowa IR Sonda punktowa IR 1 600,00 zł 1 720,00 zł

BTL 6000 Lymphastim 6 Easy BTL 6000 Lymphastim 6 Easy 7 850,00 zł 9 880,00 zł

BTL Vac BTL Vac 4 850,00 zł 6 600,00 zł

BTL 5818SLM Combi BTL 5818SLM Combi 18 300,00 zł 25 240,00 zł

BTL 4110 Laser SMART BTL 4110 Laser SMART 5 550,00 zł 6 890,00 zł

BTL 6000 SWT Topline POWER BTL 6000 SWT Topline POWER 29 700,00 zł 49 900,00 zł

dynamometr gruszkowy dynamometr gruszkowy 585,00 zł 668,00 zł


BTL 4825M2 Combi Smart BTL 4825M2 Combi Smart 8 700,00 zł 11 680,00 zł


PhysioGO 701 C PhysioGO 701 C 14 390,00 zł 15 740,00 zł

PhysioGO 701 I PhysioGO 701 I 16 900,00 zł 19 990,00 zł

Terapus 2 micro + Flexi Stim Terapus 2 micro + Flexi Stim 4 790,00 zł 5 399,00 zł


Compex Fit 5.0 Compex Fit 5.0 2 099,00 zł 2 519,00 zł

PhysioGO 500 I PhysioGO 500 I 8 600,00 zł 9 420,00 zł

Compex SP 8.0 Compex SP 8.0 4 399,00 zł 4 999,00 zł

BTL-CPMotion K Pro BTL-CPMotion K Pro 21 300,00 zł 30 200,00 zł

BTL Vac II BTL Vac II 4 850,00 zł 6 600,00 zł

dynamometr cyfrowy dynamometr cyfrowy 2 840,00 zł 3 250,00 zł

Zakupy na raty

raty PayU

Płatności elektroniczne

płatności PayU

karty płatnicze

oraz

płatności eCARD

Przesyłki dostarczają

Poczta Polska

przesyłki DPD

Paczkomaty InPost

Sklep jest w trybie podglądu

certyfikat homeSSLCopyright © 2013  fizjoterapia.sklep.pl


Wspieraj Fundację Kasisi

Google+
Click Shop | Hosting home.pl